آرشیو مرداد ماه 1401

قیمت روز پروفیل

قیمت تیرآهن

۴ بازديد

قیمت تیرآهن

 

 

اولین توضیحی که برای معرفی کامل تیرآهن بیان می‌شود این است که تیرآهن نوعی پروفیل ساختمانی است و وظیفه ی آن به عنوان اسکلت بنا تحمل نیروهای وارد شده بر ساختمان است. تیرآهن از اجزای اصلی و کاربردی بنای ساختمان محسوب می شود به نحوی که ساختمان سازی بدون تیرآهن امکان پذیر نیست. تیرآهن های استفاده شده در ساخت بنا دارای انواع گوناگونی هستند و هر یک از آنها در بخشی از ساختمان به کار می‌روند.

تیرآهن معمولی یا همان I و یا کامل‌تر IPE تیرآهنی است که در ساخت اکثر ساختمان‌های مسکونی که با شیوه اسکلت فلزی ساخته می‌شوند به کار می‌رود و ساختار آن به این شکل است که جان آن دو برابر سایز بال‌های آن می‌باشد و استاندارد طول هر شاخه 12 متر می‌باشد و در سایزهای مختلف تولید و عرضه می‌شود. در انتها این نوشته می‌توانید قیمت تیرآهن را مشاهده نمایید.

معرفی کامل تیرآهن های ساختمانی و صنعتی

برای معرفی کامل تیرآهن باید به این نکته توجه کنید که آن چیزی که موجب وجه تمایز تیرآهن ها می‌شود سطح مقطع تیرآهن است به طور کل تیرآهن ها، دو مدل سطح مقطع دارند که عبارتند از: سطح مقطع آی شکل و اچ شکل.

  1. تیرآهن های که برای معرفی آنها حرف آی به ابتدای آنها اضافه می‌شود در گروه تیرآهن های آی شکل قرار می‌گیرند.
  2. تیرآهن هایی که به ابتدای آن ها اچ اضافه می‌شود در گروه تیرآهن های اچ شکل قرار گرفته می‌شوند.

تیرآهن ها از هر نوع سطح مقطعی دارای دو جزء اصلی هستند که عبارتند از: جان و بال تیرآهن

  • جان تیرآهن: به قسمت اصلی تیرآهن که مابین دو بال کناری قرار می‌گیرد جان تیرآهن می‌گویند.
  • بال تیرآهن: دو قسمت کناری تیرآهن را بال می‌گویند جان تیرآهن نیز بین آنها قرار دارد.

قیمت تیرآهن هاش سنگین HEB

مهمترین تولیدکنندگان تیرآهن در ایران

تیرآهن یکی از مقاطع فولادی است که در صنعت ساخت‌وساز نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. در کشور ما هم کارخانه‌های مختلفی به تولید تیرآهن می‌پردازند که از معروف‌ترین آنها کارخانه ذوب‌آهن اصفهان می‌باشد که بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین کارخانه تولید تیرآهن در ایران می‌باشد. سایزهایی که در ایران بیشتر تولید می‌شود از سایز 12 الی 30 می‌باشد. لیست برترین کارخانه‌های تولید تیرآهن به شرح زیر هستند. قیمت شاخه آهن کارخانه‌های مختلف باهم متفاوت هستند.

  • ذوب آهن اصفهان
  • نورد آریان فولاد
  • فولاد ناب تبریز
  • مجتمع تولیدی فولاد صنعت بناب(شاهین بناب)
  • جهان فولاد غرب(کرمانشاه)
  • فولاد خوزستان
  • کارخانه فولاد البرز ایرانیان (فایکو)
  • کارخانه کوثر اهواز

تیرآهن اصفهان

یکی از معروف‌ترین و شناخته شده‌ترین کارخانه‌ها در زمینه تولید تیرآهن، کارخانه ذوب آهن اصفهان می‌باشد. از آن جایی که این کارخانه مقاطع فولادی را با بهترین کیفیت و بر اساس جدول استاندارد اشتال به مشتریان خود ارائه می‌دهند از محبوبیت بالایی برخوردار می‌باشد. تیرآهن اصفهان در استانداردها و ضخامت‌های زیر تولید و عرضه می‌شود:

  • تیرآهن IPE
  • تیرآهن IPB
  • تیرآهن IPN
  • در سایزهای 12، 14، 16، 18، 20، 22، 24، 27 و 30

تیرآهن کرمانشاه

کارخانه کرمانشاه که در جاده هرسین کرمانشاه قرار دارد محصولات تولیدی این کارخانه میلگرد، تیرآهن، نبشی، ناودانی می‌باشند. تیرآهن کرمانشاه در دو نوع نیم پهن IPE (که در سایز 80 تا 200 میلی‌متر و طول استاندارد 8 الی 18 متر می‌باشند) و عریض IPB (در سایزهای 100 تا 1000 میلی‌متر) ارائه می‌شود. برای اطلاع از قیمت تیرآهن کرمانشاه به صفحه این محصول در سایت مراجعه نمایید.

تیرآهن فایکو

شرکت فولاد البرز ایرانیان که با برند فایکو شناخته شده که در استان مازندران و جاده ساری مشهد قرار دارد. فایکو یکی از بهترین کارخانه های فولاد در ایران است که دارای ظرفیت تولید 1.5 کیلو تن در سال است.

شرکت فایکو با داشتن دو خط تولید برترین محصولات را در اختیار مصرف کنندگان قرار داده است، تیرآهن فایکو با استاندارد IPE در سایزهای 14 الی 24 و تیرآهن با استادندارد IPN، ناودانی با استاندارد UPE و UPN و نبشی بال مساوی و نامساوی ارائه می شوند.

تیرآهن اهواز

کارخانه کوثر اهواز  در سال 1383 به بهره برداری رسید، یکی از مهمترین ویژگیهای این کارخانه نزدیک بودن به بنادر جنوب و بازار خلیج فارس می‌باشد، این ویژگی سبب شده تا تنوع محصولات با کیفیت خوب که به دنبال آن رضایت مشتری را در پی دارد افزایش پیدا کند. تیرآهن اهواز در استانداردهای مختلف ایران و اروپا  تولید می‌شود.

استانداردهای تیرآهن

استانداردهای تیرآهن‌های عرضه شده در ایران، به سه صورت است. که عبارتند از: تیرآهن IPE که استاندارد معمول ایران و اروپا می‌باشد. INP استاندارد معمول در چین و روسیه و تیرآهن بال پهن که به عنوان IPB هم شناخته می‌شود.

تیرآهن IPE

یکی از مقاطع فولادی که در صنعت ساختمان بسیار کاربرد دارد تیرآهن IPE می‌باشد این محصول طبق استاندارد اروپا تولید میشوند و ضخامت بال آن ثابت می‌باشد، معمولا از این محصول در ستون، خرپا، در پوشش‌های سقف، پل‌های لانه زنبوری و... مورد استفاده قرار می‌گیرد برای اطلاع از قیمت تیرآهن IPE می‌توانید به اننتهای صفحه مراجعه نمایید.

تیرآهن IPB

تیرآهن IPB یا H، بال پهن در سه دسته سبک، سنگین و نیمه سنگین تقسیم‌بندی می‌شود. عوامل مختلفی از جمله وزن آن در انتخاب این محصول موثر هستند، در صورتی که قصد خرید و اطلاع از قیمت این محصول را دارید می‌توانید به صفحه قیمت تیرآهن IPB مراجعه نمایید.

تیرآهن INP

تیرآهن INP که استاندارد کارخانه روسیه و چین تولید می‌شود، در سازه‌های مرتفع بسیار کاربرد دارند و در این نوع هر چه بال نسبت به جان فاصله می‌گیرند ضخامت شاخه آهن کاهش پیدا می‌کند.

پر فروش‌ترین سایزهای آهن INP هم 14 ،16 می‌باشد. که به صورت کیلویی مورد معامله قرار گرفته می‌شود. برای اطلاع از قیمت تیرآهن میتوانید با کارشناسان این مجوعه تماس بگیرید.

عملیات تولید و ساخت تیرآهن

تیرآهن به صورت کلی به دو روش تولید می‌شود. روش اول به نورد گرم معروف است بسیاری از مقاطع فلزی توسط این روش شکل داده شده و تولید می‌شوند. برای ماده اولیه هم از بلوم یا شمش‌های فلزی استفاده میکنند که یک فرآورده میانی در صنعت فلزات به شمار می‌آید. بلوم برای ساخت انواع مقاطع فلزی از جمله: ریل، ناودانی، نبشی، شاخه آهن و... به کار می‌رود.

در فرآیند تولید تیرآهن سطح مقطع مورد نظر وارد کوره می‌شوند تا حرارت مورد نظر را ببینند. سپس شمش‌های حرارت دیده شده به قفسه‌های نورد وارد می‌شوند و پس از گذشت چندین مرحله، شروع به کاهش سطح مقطع کرده و شکل مورد نظر داده در آن اعمال می شود. نوردها از قفسه نورد ابتدایی، میانی و پایانی تشکیل شده که در نهایت به شکل مورد نظر تبدیل می‌گردد.

کوره‌ای که برای ساخت تیرآهن ها به کار می رود باید تا 1100 درجه سانتی‌گراد توان تولید انرژی داشته باشد. سپس تیرآهن ها را داخل کوره قرار می‌دهند. سپس عملیات نورد بر روی تیرآهن ها انجام می‌گیرد. بعد از آن تیرآهن ها را برای انجام عملیاتی که طی آن میزان ضخامت تیرآهن کاهش پیدا کرده و برعکس طول آن افزایش پیدا می‌کند ارسال می شود. در انتها محصولات تولید شده را مطابق ابعاد و اندازه استاندارد با یک وسیله‌ی مشخص برش می‌دهند و بالاخره پس از سرد شدن آنها را بسته‌بندی می کنند. برای برش دادن تیرآهن ها از دو روش استفاده می‌شود.

  • در روش اول که به آن برش به روش کوپال می‌گویند برش ها با گیوتین انجام می‌گیرد.
  • در روش دوم برش به روش نول است که با شعله‌ای که از گاز اکسیژن و استیلن تولید می‌شود برش‌ها انجام می شوند.

مزایا کاربرد تیرآهن در ساختمان سازی

در ادامه معرفی کامل تیرآهن ها به بررسی مزایا آنها می‌پردازیم که عبارتند از:

  • پس از اتمام ساخت بنا یا هر پروژه‌ی دیگری شاید نیاز باشد تا پروژه گسترش پیدا کند کاربرد تیرآهن در ساخت پروژه این امکان را فراهم می‌کند.
  • در حین ساخت بنا می‌توان چندین اتصال در تیرآهن ها ایجاد کرد.
  • تیرآهن ها قبل از استفاده به طور کامل در کارخانه تولید می‌شود و به محل پروژه ارسال می‌شوند.
  • به طور کل پروژه‌هایی که از تیرآهن ها استفاده می شود با سرعت بالایی انجام می گیرد.
  • در مقایسه با سازه‌های بتنی فضای اشغال شده توسط تیرآهن بسیار کمتر است.
  • از تیرآهن ها برای ساخت بناهایی استفاده می‌شود که دارای ارتفاع زیادی هستند.

معایب کاربرد تیرآهن

  • برای معرفی کامل تیرآهن خوب است در کنار مزایای بیشمار آن معایب کاربرد آن را نیز بیان کنیم.
  • افزایش دما سبب کاهش مقاومت ساختمان‌های اسکلت فلز می‌شود.
  • تیرآهن های فلز در مقابل عوامل جوی مقاومت کمی دارند.
  • برای اتصال تیرآهن های فلزی از سه روش جوش، پرچ و پیچ استفاده می‌شود و به علت مشکلاتی که در اتصالات جوش وجود دارد معمولا تیرآهن ها به طور نامناسب جوش زده می‌شوند.

عوامل تاثیرگذار بر قیمت تیرآهن

تیرآهن یک استاندارد جهانی دارد که هر سایز باید طبق آن تولید شود. مثلاً تیرآهن 18 طبق این استاندارد باید 225 کیلوگرم باشد. ولی بعضی از کارخانه‌ها برای اینکه قیمت تمام‌شده برای مصرف‌کننده پائین‌تر تمام شود در تیرآهن را در وزن‌های کمتر از استاندارد تولید می‌کنند و این امر باعث شده تنوع قیمت روز تیرآهن در بازار ایران ایجاد شود. ولی حتماً در نظر داشته باشید که هر کاری تیرآهن مخصوص خود را لازم دارد پس برای انتخاب تیرآهن مناسب از مهندسین مربوطه در این رشته حتماً مشاوره بگیرید که جنس موردنیاز انتخاب شود که در طول زمان خسارتی بر سازه شما وارد نشود. پس لطفاً هم قیمت تیرآهن هم کیفیت را هم‌زمان در هنگام خرید مدنظر قرار دهید.

استعلام قیمت روز تیرآهن

اگر برایتان این پرسش مطرح است که قیمت هر شاخه آهن به چه صورتی استعلام می‌شود باید گفت که قیمت این محصول با توجه به نوسانات بازار در حال تغییر است و هزینه ثابتی را نمی‌توان برای آن در نظر گرفت، به همین دلیل در وب‌سایت فولاد فیدار امکان مشاهده قیمت لحظه‌ای تیرآهن را برای علاقه‌مندان قرار داده‌ایم. همچنین شما می‌توانید برای  استعلام قیمت و خرید تیرآهن با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید و راهنمایی‌های لازم را در این زمینه دریافت نمایید.

از آنجایی که این محصول از کارایی بالایی در صنعت ساخت‌وساز برخوردار می‌باشند در انواع مدل‌های استاندارد که از ویژگی‌های مختلفی برخوردار هستند تولید می‌شود که قیمت تیرآهن به وزن و ابعاد و... هم‌بستگی دارد.

انواع ناودانی

۳ بازديد

انواع ناودانی

انواع ناودانی

ناودانی U شکل و  Cشکل

تقسیم‌بندی کردن این محصولات همچون دیگر پروفیل های فولادی دارای انواع گوناگونی می‌باشد. که یکی از این دسته‌بندی‌ها دسته بندی بر مبنا سطح مقطع می‌باشد که بر این اساس اگر بال‌های ناودانی موازی هم باشند جزء دسته C شکل قرار می‌گیرد و استاندارد UPE و اگر ناودانی دارای بال‌های مخروطی شکل باشد جزء دسته U شکل با استاندارد UPN. طبق استانداردهای مورد نظر در تولید هر نوع، وزن و ابعاد آن نیز تغییر می‌کند و به طبع کاربرد آن هم در صنعت متفاوت خواهد شد مثلاً ناودانی UPN که طبق استاندارد اروپا ساخته می‌شود از ضخامت و وزن بالایی برخوردار است و در سایزهای 40 تا 400 میل ساخته می‌شود بنابراین کاربرد آن نیز بیشتر در  پروژه‌های عظیم صنعتی است همچنین قیمت ناودانی سنگین بالاتر از نوع سبک است، بیشتر تأمین این محصول به‌صورت واردات از کشور ترکیه است, البته اخیراً از چین نیز این محصول خریداری و وارد می‌شود.

ناودانی فابریک و پرسی

نوعی دیگری از تقسیم‌بندی و گروه‌بندی نیز هست که بر مبنای شیوه و فرآیند تولید آن می‌باشد که که شامل دو مدل از ناودانی به نام‌های فابریک و پرسی هستند. نوع فابریک که همان نوع نورد شده است که برای تولید آن ابتدا شمش خام را حرارت داده و سپس از بین غلتک‌های نورد عبور  می‌دهند و بنابر تنظیمات و استانداردهای انجام‌شده از همان ابتدا محصول تولیدی به‌صورت U یا C شکل در می‌آید ولی در ناودانی پرسی ابتدا ورق‌هایی به طول 6 متر بریده می‌شود و سپس با اعمال نیروهای وارده در دستگاه‌های پرس به شکل ناودانی در می‌آیند. لبه‌های این نوع صاف‌تر و دقیق‌تر است و به همین علت بیشترین کاربرد آن در ساختمان‌سازی است.

ناودانی ساده و مشبک

از لحاظ شکل و ظاهر هم می‌توان ناودانی را به دو گروه ساده و مشبک گروه بندی کرد.

ناودانی ساده: ماده اولیه ای که در تولید این نوع به کار میرود از ورق‌های معمولی یا ورق گالوانیزه می‌باشد.

ناودانی مشبک: این مدل ناودانی بر روی خود دارای سوراخ‌هایی میباشد تفاوت این نوع با نوع ساده در شکل و ظاهر آن میباشد به دلیل وجود سوراخ‌هایی به شکل شبکه‌ای در ساختار طولی؛ که از طرفی باعث سبک‌تر شدن آن و از طرف دیگر با فراهم کردن قابلیت استفاده از پیچ و مهره در اتصالاتش باعث ایجاد سازه‌های مستحکم شده است و همین امر سبب کاربرد فراوان این محصول در سازه‌های محکم و سبک فولادی شده است و  به‌طورکلی هر جا که استحکام و سبکی به‌طور همزمان برای سازه فولادی  حائز اهمیت باشد. از این نوع ناودانی استفاده می‌کنند. همچنین باید گفت قیمت این نوع ناودانی با قیمت ناودانی ساده متفاوت می‌باشد.

سایزهای ناودانی

یکی از معیارهای مهمی که در سایزبندی ناودانی ها کاربرد دارد, ارتفاع بال‌های آن می‌باشد و واحد اندازه‌گیری آن سانتیمتر است به‌ عنوان مثال چنانچه ارتفاع بال 8 سانتیمتر باشد به آن ناودانی 8 میگویند و دیگر مشخصه‌ها مانند طول, وزن, ضخامت و .... بر اساس همین نام‌گذاری در جدول اشتال آمده است. قیمت ناودانی هم به همین طریق مشخص می‌شود.

کاربرد ناودانی

اگر در یک بنا دیواری تخریب شده باشد از ناودانی به عنوان مهاربند و به جهت ترمیم استفاده می شود. برای تجهیزات صنعتی از آنها قاب‌های فلزی می سازند. برای تجهیزات ترافیکی از ناودانی برای پایه و گاردریل استفاده می‌شود. در در و پنجره از آنها به عنوان چارچوب استفاده می شود و در ساختمان هایی که بلند هستند در بادبند ها، خرپاها و ستون ها کاربرد دارند. در ماشین آلاتی که سنگین هستند مثل کامیون در ساخت اسکلت‌های فلزی به کار می روند. در تشکیلات دریایی نیز از ناودانی استفاده می شود و با توجه به ابعاد، جنس و کاربردی که دارند قادر به انتخاب آنها خواهید بود. وزن نوع آلومینیومی آن سبک می باشد و شکل‌پذیری خوبی دارد. استحکام آن بالا می‌باشد و کاربردی که دارد در اسکلت سازه‌ها، چارچوب در و پنجره و شاسی تریلرها می‌باشد. .

کاربرد هر نوع ناودانی بر اساس شکل, ابعاد و ساختار متفاوت است ولی کاربردهای عمده آن در:

  1. سازه‌های ساختمانی (در تیرها, ستون‌ها, بادبندها, خرپاها و ...)
  2. اسکلت کامیون‌ها
  3. بناهای معماری به منظور مرمت و بازسازی
  4. تجهیزات دریایی
  5. پایه های پل به ویژه پل‌های باربر

اصلی‌ترین کاربرد ناودانی در صنعت ساختمان است، از این مقطع در ساختمان‌سازی به جهت ساخت پایه‌ها و قاب‌ها استفاده می‌شود، همچنین از آنها برای ساخت سقف‌های کاذب و نمای ساختمان هم استفاده می‌شود.

از آنجایی‌که این مقطع از فولاد ساخته‌شده است قابلیت گالوانیزاسیون را نیز دارد و می‌توان از آن در مکان‌هایی که رطوبت بالایی وجود دارد هم استفاده کرد.

از ناودانی سبک برای ساخت قفسه‌ها و نمای ساختمان استفاده می‌کنند، همچنین برای ساخت ستون‌ها و اتصالات به کار می‌روند

قیمت ناودانی 4 سبک

قیمت ناودانی 6 سبک

قیمت ناودانی 8 سبک

قیمت ناودانی 10 سبک

قیمت ناودانی 12 سبک

قیمت ناودانی 14 سبک

قیمت ناودانی 16 سبک

قیمت ناودانی 18 سبک

قیمت ناودانی 20 سبک

ناودانی چیست

۴ بازديد

ناودانی چیست

ناودانی یکی دیگر از محصولات فلزی موجود در بازار ایران و جهان می‌باشد که کاربردهای متفاوتی در صنعت و ساخت‌وساز دارد. ناودانی به شکل کلمه انگلیسی U می‌باشد و به این خاطر با علامت اختصاری UNP شناخته می‌شود.

ناودانی‌ها را به هنگام گروه بندی در گروه پروفیل‌های باز قرار می‌دهند ناودانی دارای سطح مقطعی به شکل یو هستند. ناودانی‌ها از لحاظ ظاهری دارای یک مقطع به نام جان و دو بال می‌باشند که دو بال عمود شده بر جان است. همچنین گفتنی است بیشترین کاربرد آن‌ها در پروژه‌های ساختمانی و صنعتی می‌باشد.

این محصول نیز همانند دیگر فلزات استاندارد مشخصی برای تولید دارد و در سایزها و ضخامت‌های مشخصی تولید می‌گردد. ولی در سال‌های اخیر بعضی از کارخانه‌ها این محصول را با وزن سبک‌تر از استاندارد جهانی تولید می‌کنند.

علت این امر به دلیل تقاضای موجود در بازار برای کاهش هزینه‌های مصرفی می‌باشد و در بعضی از کارها استفاده از این نوع محصولات مشکلی را ایجاد نمی‌کند و شاید بهتر هم باشد چون وزن سازه را کاهش و مقاومت لازم را نیز دارا می‌باشد. ولی باید در نظر داشته باشیم که هر محصول برای مصرفی خاص کارایی دارد و نباید از محصول مشابه و سبک‌تر یا سنگین‌تر استفاده شود.

قیمت به روز ناودانی

ناودانی در مقاطع 6 متری و 12 متری تولید می‌شود و ازجمله محصولاتی است که دارای مقاومت بالا می‌باشد. این محصول در مصارفی مانند مقاوم‌سازی ساختمان، صنایع دریایی، ساخت دکل‌های صنعتی، شاسی ماشین‌آلات صنعتی ناودانی‌های موجود در بازار ایران به دو دسته سبک و سنگین تفکیک می‌شوند.

دسته ناودانی سنگین این نوع محصول که در کشور ما به نام ناودانی اروپایی نیز شهرت دارند که همان ناودانی هایی می‌باشند که با توجه به استاندارد جهانی تولید و به بازار عرضه می‌شوند که دارای ضخامت ابعاد و وزن استاندارد می‌باشد. در کشور ما هم بعضی از کارخانجات دست به تولید این محصول زده‌اند. ولی نه به صورت کامل به عبارتی دیگر این محصولات در داخل کشور نیز تولید می‌شود ولی نه در تمامی سایزها بلکه بیشتر سایزهای پر مصرف آن را تولید می‌کنند.

ولی بیشتر این محصولات از اروپای شرقی تأمین و وارد ایران می‌گردد. دسته دیگر این محصول به ناودانی سبک معروف می‌باشد که کارخانجات داخلی تولید آن را به عهده‌دارند و در وزن‌های سبک‌تر نسبت به استاندارد جهانی این محصول تولید می‌شوند. و دلیل این امر برای صرفه‌جوئی در هزینه‌های مصرف‌کننده می‌باشد.

ولی حتماً در نظر داشته باشید که محصول موردنظر را به‌درستی انتخاب نمایید تا در پروژه شما مشکلی ایجاد نشود. برای کسب اطلاع برای قیمت ناودانی با ما تماس بگیرید.

قیمت ناودانی 3 سنگین

قیمت ناودانی 4 سنگین

قیمت ناودانی 5 سنگین

قیمت ناودانی 6 سنگین

قیمت ناودانی 6.5 سنگین

قیمت ناودانی 8 سنگین

قیمت ناودانی 10 سنگین

قیمت ناودانی 12 سنگین

قیمت ناودانی 14 سنگین

قیمت ناودانی 16 سنگین

قیمت ناودانی 18 سنگین

قیمت ناودانی 20 سنگین

قیمت ناودانی 22 سنگین

قیمت ناودانی 24 سنگین

قیمت ناودانی 26 سنگین

قیمت ناودانی 28 سنگین

قیمت ناودانی 32 سنگین

قیمت ناودانی 35 سنگین

قیمت ناودانی 38 سنگین

قیمت ناودانی 40 سنگین

نبشی چیست؟

۳ بازديد

نبشی چیست؟

نبشی یکی از پرکاربرد ترین محصولات آهن آلات میباشد که کاربردهای بسیار زیادی در صنعت و ساخت و ساز دارد. از نبشی برای رابیتس کاری گرفته تا ساخت سازهای صنعتی تا دکلهای برق فشار قوی و یا حتی در ساخت پایه کولر. پس تنوع بسیار زیادی در ساخت و ساز و صنعت دارد.

نبشی با علامت اختصاری L شناخته میشود و در سایزها و ضخامت های متنوعی تولید و عرضه میگردد. در کشور ما نیز کارخانجات متعددی تولید این محصول پر مصرف را انجام میدهند. هر سایز و هر ضخامتی برای کاربردی خاص تولید و عرضه میگردد. و قیمت های با ضخامت های مختلف متفاوت است.

باید توجه داشته باشید برای انتخاب نبشی مناسب برای کارهای شما حتما مشاوره لازم را انجام دهید. زیرا انتخاب نا مناسب محصول مورد نظر ممکن است نتایج زیانباری در پی داشته باشد.

مشاهده قیمت نبشی 8 و قیمت نبشی 12

 

قیمت نبشی

۳ بازديد

قیمت نبشی

ما در این صفحه قیمت نبشی در بازار ایران را برای شما به اشتراک گذاشته ایم. و امیدواریم تا با این جداول بهترین قیمت و بیشترین تنوع محصول را در اخیار شما قرار داده باشیم. در ضمن موجودی و قیمت نهایی با تماس تلفنی با کارشناسان فروش این شرکت نهایی میگردد. برای اطلاع از قیمت انواع نبشی روی لیست زیر کلیک کنید.

قیمت نبشی 2

قیمت نبشی 3

قیمت نبشی 4

قیمت نبشی 5

قیمت نبشی 6

قیمت نبشی 7

قیمت پروفیل

۳ بازديد

 

پروفیل ها از مقاطع آهنی و فولادی مشهور و پراستفاده می‌باشند قوطی ها طیف گسترده ای از محصولات را در خود جای داده اند. پروفیل ها دارای انواع گوناگونی هستند همچون پروفیل بسته و پروفیل باز که هر کدام از آنها قیمت مخصوص به خود را دارند. عمده مصرف پروفیل ها در ساختمان‌سازی مصرف برای درب و پنجره می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با پروفیل و اطلاع از قیمت پروفیل تا انتهای متن با ما همراه باشید.

قیمت روز پروفیل

در این مطلب سعی کرده‌ایم تا به قیمت پروفیل، قیمت قوطی آهنی و قیمت آهن در انواع سایزها و برندهای متفاوت بازار ایران بپردازیم، در این بخش به تنوع محصولات قوطی و پروفیل می‌پردازیم و در اختیار شما کاربران عزیز می‌گذاریم، برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما در ارتباط باشید.

موارد استفاده انواع پروفیل

اگر بخواهیم پروفیل ها را بر مبنا استفاده و کاربردشان طبقه‌بندی کنیم میتوان این طبقه‌بندی را اینگونه ایجاد کرد.

  1. پروفیل های کوچک: از این نوع پروفیل در نرده خیابان و پیاده‌رو، چهارچوب درب و پنجره و راه پله ساختمان نقش بسزایی دارد.
  2. پروفیل های بزرگ: این پروفیل ها نسبت به نوع قبلی بزرگ‌تر و ضخیم‌تر هستند. به نوع بزرگ‌تر آن ستونی نیز می‌گویند زیرا در ستون فلزی ساختمان نیز کاربرد دارد.
  3. پروفیل z: و مورد آخر پروفیل z می‌باشد که در پوشش سقف سوله‌ها کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: تفاوت پروفیل سبک و سنگین چیست؟

روش‌های تولید پروفیل

قوطی‌ها را به دو روش می‌سازند که این دو روش عبارت‌اند از مستقیم و غیر مستقیم در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

1- تولید پروفیل به روش مستقیم

در ساخت و تولید پروفیل به این روش در ابتدا ورق ها را خم می‌کنند و با کمک این کار شکل کلی و زاویه‌های اصلی پروفیل را ایجاد می‌کنند و سپس بعد از آن با کمک جوش دادن لبه‌های ورق را به هم دیگر جوش می‌دهند تا مقطع نهایی شکل گیرد. و در نهایت در مرحله نهایی با استفاده از اره مخصوص محصولات را برش و آماده بسته بندی می‌کنند.

بعد از آنکه پروفیل تمامی مراحل گفته شده را طی کرد با کمک اره‌های مخصوص به اندازه 6 و 12 متری برش داده می‌شود و در تعداد مشخص و بسته‌بندی می‌شوند. در نهایت مشخصات پروفیل مذکور بر روی کارت مشخصات نوشته و بر روی آن قرار داده خواهد شد و به عنوان مرحله نهایی بازرس کنترل کیفیت، کیفیت آن را تایید می‌کند و پروفیل به انبار برده می‌شود.

قوطی‌هایی که در روش مستقیم به دست می‌آیند و ساخته می‌شوند دارای کیفیت بالایی هستند زیرا دارای ابعاد دقیق و خط جوش ثابت و زاویه‌های تیز در دیواره‌های بالایی هستند. و انحنای سطحی کمی که به اصطلاح شمشیری گفته می‌شود را دارد.

 

 

2- تولید پروفیل به روش غیر مستقیم

در روش دوم که یکی دیگر از روش‌های ساخت پروفیل می‌باشد مراحل ساخت به این نحو می‌باشد که در ابتدا در این روش در دستگاه مخصوص مثل مراحل روش قبلی و یکی از سه روش خمش، پیچش کمانش تبدیل با لوله می‌شود و بعد از آن جوش دو لبه در واحد سایز و پیچش‌گیر و بر اثر فشارهای جانبی بالایی پایینی لوله به شکل‌های مختلف تبدیل و در واحد سایزینگ و واحد پیچش گیر لوله کاملتر و محصول نهایی پس از تولید و پس از برش با اره‌های مخصوص بسته‌بندی می‌گردد. در ادامه این صفحه می‌توانید جدیدترین قیمت پروفیل را مشاهده نمایید.

در روش غیر مستقیم می‌توان با ساخت یک لوله در واحد فرم و عوض کردن حداقل چند قالب در واحد سایز و یا انتقال دادن به دستگاه‌های بدون جوش می‌شود چند نوع پروفیل تولید و تهیه نمود.

بیشتر بخوانید: تولید پروفیل های جدید

کاربرد پروفیل

از پروفیل های کوچک که دارای اشکالی هندسی به شکل‌های مربع و مستطیل اغلب برای نرده‌کشی و راه پله ساختمان ها کاربرد دارند البته از این نوع پروفیل در چهارچوب ها هم زیاد استفاده میشود از آنجایی که عمده مصرف این پروفیل در ساختمان میباشد به همین خاطر به آن لقب پروفیل ساختمانی را داده‌اند و به این نام نیز شناخته می‌شود.

پروفیل های ستونی ضخیم‌تر بوده و دارای قطر بیشتری از مدل قبلی هستند این پروفیل‌ها که به شکل مربع یافت می‌شوند و مورد استفاده در ساخت اسکلت سازه‌ها و صنایع دیگر می‌باشند. ضخامت این پروفیل‌ها از 2.5 میلی متر تا 10 میلی متر می‌باشد و نکته‌ی قابل توجه ای که در مورد این قوطی‌ها وجود دارد این است که از پروفیل‌های مربع و مستطیل در صنعت خودروسازی کاربرد دارد.

کارخانه های تولید پروفیل در ایران

کارخانه‌های زیادی در ایران به تولید این محصول پرکاربرد می‌پردازند. که ازجمله مهم‌ترین این کارخانه‌ها می‌توان به کارخانه‌های زیر اشاره داشت.

  • فولاد ماهان
  • یزد
  • ابهر
  • زنجان
  • کارخانه آریان فولاد
  • فولاد سپاهان
  • فولاد اصفهان
  • فولاد کوه پایه
  • کارخانه منظومه

این کارخانه ها بهترین و باکیفیت‌ترین محصولات پروفیل در ایران را می‌سازند.

بیشتر بخوانید: کاربردهای پروفیل مبلی چیست؟

وزن پروفیل آهن

بیشتر پروفیل و قوطی تولیدشده در کارخانه‌های ایران به اشکال مستطیل و مربع هستند، وزن پروفیل آهن هم مانند سایر مقاطع فولادی از استانداردهای خاصی پیروی می‌کند. ضخامت قوطی بر اساس کارخانه تولیدکننده آن متفاوت است و  معمولاً بین 1.5 تا 8 میلی‌متر است، هرچه ضخامت مقطع افزایش پیدا کند، وزن پروفیل هم افزایش خواهد داشت و افزایش وزن روی قیمت قوطی آهن مؤثر است. وزن پروفیل 10*20: 6 کیلوگرم، وزن پروفیل 10*25: 7 کیلوگرم است و هرچه ضخامت افزایش پیدا می‌کند به همین فرمول وزن پروفیل آهن هم افزایش می‌یابد.

برای اطلاع از قیمت نبشی و قیمت ناودانی کلیک کنید.

سوالات متداول در خصوص پروفیل

1- کاربرد ورق پروفیل چیست؟

ورق های پروفایل موجود در طیف گسترده ای از مدل ها که به عنوان یک ماده عالی برای طیف گسترده‌ای از سبک‌های معماری استفاده می‌شود. این ورق‌ها برای مشخصات دقیق ابعادی دارند و از مصالح ساختمانی مهم برای سقف و دیوار هستند. این ورق‌ها انعطاف، دوام بالایی برخوردار هستند. اینها با ویژگی‌های قابل توجه خود در کاربردهای وسیعی مانند ساختمان‌سازی، صنعت و راه‌سازی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

2- انواع پروفیل در بازار

پروفیل ساختمانی، پروفیل صنعتی، پروفیل مبلی، پروفیل Z، پروفیل گالوانیزه، پروفیل کامپوزیت، پروفیل استیل

3- فرمول بررسی وزن پروفیل چیست؟

وزن پروفیل به کیلوگرم= طول پروفیل* تعداد پروفیل* وزن مخصوص به خود

نکته: وزن مخصوص به خود همان وزن محصول مورد نظر در جدول اشتال می‌باشد

 

قیمت پروفیل 40*80 پروفیل 5 میلیمتر

قیمت پروفیل 40*80 پروفیل 5 میلیمتر کارخانه

قیمت پروفیل 40*80 پروفیل 6 میلیمتر

قیمت پروفیل 40*80 پروفیل 6 میلیمتر تهران

قیمت پروفیل 80*40 مبلی 0.9 میلیمتر

قیمت پروفیل 80*40 مبلی 1 میلیمتر

قیمت پروفیل 80*40 مبلی 1.25 میلیمتر

قیمت پروفیل 80*40 مبلی 1.5 میلیمتر